Selger huset for 13 mill.

Kunstmaler Odd Nerdrum skal selge eneboligen sin midt i hjertet av Oslo Vest. Pris: 13 millioner kroner.

Kjendismaleren kan tjene over 10 millioner kroner på boligen med den eksklusive adressen Uranienborg terrasse. Eneboligen ligger usjenert til på en liten høyde i Homansbyen i Oslo. Nerdrum kjøpte boligen i 1980 og ga ifølge iMarkedet «bare» 1,65 millioner kroner for herligheten, men han har seinere «utført betydelige påkostninger», ifølge prospektet fra meklerfirmaet Krogsveen.

To atelier

Med et bruttoareal på 568 kvadratmeter og et boligareal på 341 kvadratmeter, tilsier det en kvadratmeterpris på nesten 40000 kroner!

Da får du også en tomt på 808 kvadratmeter.

I første etasje finner man foruten vindfang og hall et kjøkken med eget spiserom, stor spisestue med utgang til overbygd balkong og trapp ut til hage, gjesteværelse, dagligstue og peisestue/bibliotek.

I 2. etasje har Nerdrum et flislagt baderom med dusj og frittstående badekar, to toalett, tre soverom og stort atelier med utgang til innebygd balkong og dør til et mindre atelier.

Til og med kjelleren er omfangsrik med flislagt baderom/WC, vaskerom, fyrrom og diverse andre rom.

Må avtales

Boligmekler Jørn M. Bakken hos Krogsveen sier til iMarkedet at det bare blir visning etter avtale.

- Det blir ikke noen «hjemme hos»-reportasjer, fastslår han.

Nerdrum har ligget i strid med Larvik kommune om boplikt på eiendommen Røvika Gård utenfor Stavern. Det er ikke kjent om Nerdrum nå melder flytting til småbruket sitt.

Til salgs: Huset Odd Nerdrum skal selge, har et bruttoareal på 568 kvadratmeter. Boligarealet er på 341 kvadratmeter.