Ari Behns «Inferno»

Selger kunst for millioner: Ari vil ikke høre snakk om midtlivskrise

For Ari Behn skal det koste å lage kunst. Siden begynnelsen av april har han solgt malerier for rundt 2,5 millioner kroner.

OVERVELDET: Ari Behn er overveldet over responsen han har fått på utstillingen «Inferno». Siden den omreisende utstillingen åpnet i april har folk vist stor interesse. Foto: Frank Karlsen/Dagbladet.
OVERVELDET: Ari Behn er overveldet over responsen han har fått på utstillingen «Inferno». Siden den omreisende utstillingen åpnet i april har folk vist stor interesse. Foto: Frank Karlsen/Dagbladet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det er helt nydelige rødfarger, og bildet er ikke like voldsomt som de andre verkene.

Inga Berit Dahle peker entusiastisk på Ari Behns verk «Inferno 2», som hun skal kjøpe. Gasshuset på Bærums verk er fullt av besøkende som ser på den omreisende utstillingen til Ari Behn, Per Heimly, Mikael Persbrandt og Tor Rafael Raael.

Direkte, ekspressivt og rett i fleisen. Ari Behns malerier i knallfarger og mørke penselstrøk er klartekst uttrykt i penislignende mikrofonstativ, kongekroner, blodig nakentennis og med tekster som «Big Bad Sleep» og tydelige referanser til Munchs «Skrik».

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.