Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Selger leiligheten

Kathrine Sørland er selv med på visningen. Se bildene!

(Dagbladet.no): Nyforlovede Kathrine Sørlands (24) kjøpte leilighet i Duberget på Forus utenfor Stavanger i august i fjor.

Flyttet raskt

Men allerede er leiligheten til salgs, for Kathrine, hun møtte jo kjærligheten når hun minst ventet det, rett etter leilighetskjøpet.

- Ja, her tenkte jeg at jeg skulle kose meg i Stavanger og være singel, men akkurat da skjer det, vet du. Det er ikke så spennende å bo i Stavanger lenger, ler Kathrine, som forteller til Dagbladet.no at det er supert å ha en kjæreste.

Forloveden Andreas Holck (33), som hun traff på byen i Oslo i fjor høst, er nemlig eiendomsmegler i selskapet Areal, og god å ha.

- Han har vært til stor hjelp i forbindelse med salget, og hjulpet meg både med å finne megler og med praktiske småting, forteller Kathrine, som for tida har det travelt. Hun er aktuell som programleder og juryformann i TV3s reality «Top Model 2005», og andre episode sendes på TV3 i kveld.

Leier på Frogner

Kathrines leilighet ser ikke særlig bebodd ut, og det bekrefter Norges vakreste miss. Etter at Andreas kom inn i bildet ble det stusselig å bo i Stavanger, og nå leier paret, som gifter seg i Stavanger domkirke neste sommer, på Frogner i Oslo. Det er forøvrig i Oslo alt med jobben til Kathrine foregår.

Sørland håper hun kan sitte igjen med litt penger etter salget. Og det har megleren tro på:

- Det er et fint objekt, leiligheten er ny og det er bare å ta med tannbørsten å flytte rett inn, sier eiendomsmegler Anne Grete N. Huus i Huus Eiendomsmegling til Dagbladet.no.

Toromsleiligheten på 50 kvadratmeter er selvfølgelig ikke billig, megleren opererer med en prisantydning på 1350000, noe som betyr at det koster 26 500 per kvadratmeter om prisen ender på takst.

Det er ikke en unormal pris til oljebyen å være. Og det er ikke hvilken som helst leilighet. I tillegg til at en miss har bodd i leiligheten har den utgang til «større solrik balkong».

Det oppgis videre at det er parkett i hele leiligheten, fliser i gang og i bad. Leiligheten ligger i et hus i tre og betong som er oppført i 1988.

Lyst og fint

Her har Kathrine omgitt seg med lyse flater, noen få potteplanter, lamper fra IKEA, en gammel komfyr, krydder i hyllene og noen få bilder på veggene, neglelakk og vaser. Ellers er leiligheten strippet for personlige eiendeler. På søndag, derimot, skal Kathrine ta turen innom. Hun er med på visningen.

- Ja, jeg er kontrollfrik, vet du, sier Sørland, som sier at hun vil være til stede og svare på spørsmålene til de som er interessert.

<B>TREHUS FRA 1988:</B> Kathrine Sørland flyttet inn i august i fjor.
KJØKKEN MED SPISEPLASS:</B> Kathrine Sørland skal selv være til stede på visningen i helga.
<B>TRAFF ANDREAS:</B> Paret er nå forlovet og bor på Frogner i Oslo.
STUA:</B> Åpen kjøkkenløsning for Kathrine.
LITE SOVEROM:</B> Men Kathrine Sørland har hatt utgang til deilig balkong.
FLISLAGT BAD:</B> Eiendomsmegleren skryter av at leiligheten er innflyttingsklar.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media