Selma Lønning Aarøs nye roman kan nå et stort publikum, som vil sitte rystet, beveget og opplyst tilbake

Hun som elsket Hamsun.

FORFULGTE HAMSUN: 

Selma Lønning Aarøs nye roman er basert på historien om Anna Munch, kvinnen som forfulgte Knut Hamsun på 1890-tallet. Foto: Jacques Hvistendahl
FORFULGTE HAMSUN: Selma Lønning Aarøs nye roman er basert på historien om Anna Munch, kvinnen som forfulgte Knut Hamsun på 1890-tallet. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 1897 skriver Knut Hamsun til Kristiania Politikammer. Han vil beskyttes fra fru Anna Munchs forfølgelser. Hamsun anklager henne for å sende forulempende brev om ham til andre, og anbefaler at hennes mentale tilstand undersøkes. Denne pikante episoden har Selma Lønning Aarø grepet fatt i. Det er et fantastisk romanmateriale som hun gir form, liv og intensitet. Med «Hennes løgnaktige ytre» kan Aarø nå et stort publikum som vil sitte rystet, beveget og opplyst tilbake.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer