«Selskapsreisen» avlyst

- Filmen har sprukket, sier Lasse Åberg.

IKKE UT PÅ TUR HELT ENNÅ: Lasse Åberg og Jon Skolmen skulle ut på ny Selskapsreise i rollene som Stig-Helmer og Ole. Men nå er filmen kanskje avlyst.
Foto: ARNE V. HOEM
IKKE UT PÅ TUR HELT ENNÅ: Lasse Åberg og Jon Skolmen skulle ut på ny Selskapsreise i rollene som Stig-Helmer og Ole. Men nå er filmen kanskje avlyst. Foto: ARNE V. HOEM Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I juni i fjor gikk den svenske skuespilleren Lasse Åberg ut og fortalte at han var på trappene med en ny «Selskapsreisen»-film, som skulle være klar til jul i år.

- Jeg og produsent Bosse Jönsson har planlagt en ny film i fem år, men nå føles det virkelig ut som om tiden er inne, sa Lasse Åberg den gangen.Nå er imidlertid planene satt på is, og «Selskapsreisen» synes å være innstilt, skriver Expressen.se.- Det har dessverre gått i stå. Det blir ikke premiere til julen. Det er dessverre en idébrist, og vi har ikke begynt å jobbe oss gjennom det helt ennå. Men vi har et synopsis som må bearbeides et par ganger, sier Lasse Åberg til avisa.

På spørsmål om hvordan det endte opp slik, sier Åberg:

- Det har sprukket. Vi må orke å gå gjennom dette, det kan ta et halvt år av ens liv, og krever en viss arbeidsinnsats. Om vi overhodet skal gjøre det, må vi komme igang nå så filmen kan komme neste år.Den sjette «Selskapsreisen»-filmen skulle ifølge Expressen vise en yngre utgave av Stig Helmer, og vise seerne hvorfor han er som han er. Fortsatt er dette ideen det jobbes med videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer