Selv ikke noe for «Ringenes Herre»-fansen?

Lunken Tolkien-action.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET HAR KOMMET EN hel drøss med spill basert på bøkene og filmene om «Ringenes Herre». Noen av dem er gode, andre er dårlige.

«Ringenes herre: Erobringen» havner et sted midt imellom, trygt i treerlandet der skuldertrekkene er like hyppige som sverdslagene du opplever på skjermen.

Basert på den gjennomprøvde onlinespill-modusen capture the flag, er «Erobringen» et spill som først og fremst er tilrettelagt for at flere skal spille sammen. Det betyr også at du kan spille på den gode siden, eller slå deg sammen med Sauron for litt ondskapsfull herjing.

Alt ettersom hvordan du foretrekker å spille — eller hvilke farer som ligger foran deg i terrenget — kan du velge mellom forskjellige spillerklasser med unike angrep og egenskaper. Krigeren er en kløpper med sverd, bueskytteren kjekk å ha på avstand, speideren kan gjøre seg usynlig og angripe bakfra med dolken, mens magikeren fyrer løs med lyn og ild og kan helbrede både seg selv og medspillerne.

Alle spillerklassene kan dra på med spesialslag straks meteret for den slags er ladet opp. Når du nærmer deg en boss vil du også få muligheten til å spille som en av flere helter — og det er først her du får hilse på og styre de velkjente figurene fra Tolkiens verden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer