Selvopptatt Knut Olav Åmås samler nye stemmer

Han er ikke på høyde med bidragsyterne i sin nye bok.

REDAKTØR: Mens han befinner seg i ingenmannsland mellom to viktige jobber, lanseres Knut Olav Åmås som redaktør for en ny, årlig utgivelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
REDAKTØR: Mens han befinner seg i ingenmannsland mellom to viktige jobber, lanseres Knut Olav Åmås som redaktør for en ny, årlig utgivelse. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ANMELDELSE: «I denne boken presenterer vi (...) sakprosaen som litterær sjanger», skriver Knut Olav Åmås i forordet til boka «Signatur». Han er redaktør for første utgave av Cappelen Damms antologi for ny dokumentarlitteratur. Forlagets ambisjon er at den skal bli sakprosaens svar på den skjønnlitterære antologien Signaler, som har kommet årlig siden 1986.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer