Semifinale i Idol

Vi anmelder låt for låt.

SISTE INNSPURT: Nå er det kun tre deltakere igjen før den store finalen neste fredag. Hvem trekker det lengste strået av Jørn (bildet), Chinook og Ingvar? Foto: Stella
SISTE INNSPURT: Nå er det kun tre deltakere igjen før den store finalen neste fredag. Hvem trekker det lengste strået av Jørn (bildet), Chinook og Ingvar? Foto: Stella Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I kveld skal deltakerne første synge låten de gjorde på den audition. Til sist skal de de gjøre en sang dommerene har valgt.

Jørn Trollebø Kvalhiem (23) fra Måløy: «Love Is All» av The Tallest Man On Earth Det begynner å bli en fast form på Jørns opptredener. Han må komme seg til halvveien før stemmen blir varm og skuldrene faller til ro. Han er ustødig på de vare tonene og sliter litt med å finne sporet. Det betyr ikke at han ikke har nerve. Dette er åpenbart en låt som betyr mye for Jørn, og når han får dratt luften ned i lungene på oppløpet er han hjemme igjen.

Ingvar Olsen (24) fra Kvaløya: «Blue Darling» av Jimmy Patton Du store - denne varianten av Ingvar har vi savnet de siste ukene. Hodet lett på skakke, smilet plantet godt mellom ørene, og falsetten til engel trillende på toppen av stemmebåndene. Han har publikum i sin hule hånd fra første vare tone og kan med letthet slentre seg over målstreken vel vitende at han har levert varene. Når han finner låten og leiet, skal det godt gjøres å kappe med den krystallklare stemmen hans.

Chinook Lamers (16) fra Sør-Fron: «I See Fire» av Ed Sheeran Om denne kvelden skal gjenspeile den reisen deltakerne har hatt i Idol, så er det ingen tvil om at Chinook er den deltakeren som har hatt størst utvikling gjennom finalerundene. Hun har en herlig personlighet både i stemmen og som formidler. Når hun treffer, er det alltid gåsehudvakkert. Det får hun vist i kveld også, selv om hun bommer litt på tonene her og der.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer