Semikolonet på vei ut av språket

«Har aldri brukt semikolon, før nå

;-)

«Noe som irriterer mer enn feil bruk av semi kolon, er feil bruk av ord deling.

Ananas Biter«Semikolon gir språklig frihet, det fjerner overflødige ord, det lager ei poetisk kløft i sammenhenger, eller tillater å sammenføye bilder på en helt egen måte som IKKE lar seg gjøre uten semikolon, ingen andre tegn kan erstatte et semikolon!

Sco«Det finnes faktisk en tysker som har tatt doktorgraden på bruken av semikolon. DA er du nerd da :)

Punktum Finale«Ikke mobb semikolon; det er et svært nyttig tegn!

Antiteist«Jeg bruker semikolon utallige ganger hver dag i php og actionscript. Semikolondelte filer er dessuten helt vanlig å bruke for å dele opp data.

Andreas Halsa«Jeg vedder en spasertur for to fra Lierstranda til Brakerøya på at munkene i middelalderen så med gru på hvordan @ stadig ble mindre og mindre brukt – men hva skjedde – 500 år seinere? Jo – det var bruk for en krøllert i mailadresser. Vi bruker det sikkert ikke så mye i tekstsammenheng, men det er alltid bruk for deletegn – til og med i det utvanna sms-språket. Semikolon dør nok ikke så lett.

Rinnan«Jeg synes semikolononet er greit å ha. Det ligner på en måte litt på Norge i dag. Norge i dag ligger mellom Norge rundt og Dagsrevyen, semikolonet ligger mellom punktum og komma.

Nissen;