- Send alle hjem

Leit at vi ikke kan stemme ut noen i denne omgangen av Idol.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: La oss håpe at Idol som konsertkonsept er et forbigående fenomen. Idol som talentkonkurranse på tv har vist seg å være en kommersiell hit. Det kan vi ikke si om konsertutgaven.

For hva er grunnen til å følge med Kjartan, Susanne, Håkon, Maria, Sandra programlederne dersom ingen blir stemt ut? Og det skjer ikke på Idol-turneen 2004.

Hadde det vært opp til meg, hadde jeg sendt dem hjem.

Ikke fordi artister og band ikke holder mål, men fordi konseptet til tider er drepende kjedelig. Ikke bare for de voksne, mange av barna ville heller kjøre thundercoaster.

Hele ideen med Idol-turneen synes å være det Idol-konseptet er tuftet på - å generere penger til opphavsmenn, tv-kanal, plateselskap og arrangør. Og sånn sett kan de lykkes, selv om publikumsinteressen i år er mindre enn i fjor.

Før Idol-Kjartan åpnet showet, ønsket programlederne Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing velkommen med skjemt og spøk, sånn som vi kjenner dem fra tv.

Kjartan dro i gang med «Let Me Entertain You», før han overlot scenen til Susanne Nordbøe. Hun virket minst tent av de fem idolistene . Hun synger bra, men selv om hun kjeder seg, bør hun i det minste late som om hun synes det er ok. Entertaineren er Maria Haukaas Storeng, som er den av artistene som både har mest erfaring og viser det - både visuelt og vokalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer