Luke Perry (1966-2019)

Sender stjernas siste scener

Neste avsnitt av «Riverdale» inneholder symboltunge scener med avdøde Luke Perry.

LUKE PERRY: Da Perry fikk slag, ringte en uidentifisert kvinne til nødetatene i Los Angeles. Nå er lydloggen offentliggjort. Lyd: Los Angeles County. Bilder: NTB Scanpix. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dagbladet TV Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Luke Perry (52), kjent verden over for rollen i 90-tallsserien «Beverly Hills 90210», døde 4. mars i år. Ifølge magasinet People blir onsdagens episode av Netflix-serien «Riverdale» derfor spesiell for mange fans av showet, hvor Perry spiller Fred Andrews, faren til hovedkarakteren Archie (K.J. Apa).

Nylig fortalte serieskaper Roberto Aguirre-Sacasa hvordan denne ukas avsnitt av «Riverdale» inneholder de siste scenene Perry spilte inn.

- Som alltid videreformidler han noen visdomsord til Archie. Et vakkert og ekte øyeblikk mellom far og sønn. Jeg skulle ønske disse scenene fortsatte for alltid, skriver Aguirre-Sacasa på Twitter.

Offentlig er hvordan manusforfatterne skal løse Perrys død i serien fortsatt i det blå. Ifølge Aguirre-Sacasa trenger de tid til å finne den beste måten å gjøre ære på skuespilleren på. Perry har vært en del av serien siden første sesong hadde premiere i 2016.

- Vi er fortsatt i sjokk og i sorg. Vi vet at vi må gjøre noe, men vi gir oss selv tid og rom til å finne ut av det, har Aguirre-Sacasa tidligere uttalt til Entertainment Tonight.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer