Sender truser for å gi «duften av en kvinne»

- Jeg er kanskje litt raus der.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Denne uka var sexleketøysekspert Cecilie Kjensli gjest i podkastserien «Alt du sier er feil, Espen» med Kristopher Schau og Espen Thoresen.

Service Schau og Thoresen tok turen hjem til Kjensli og fikk noen overraskelser underveis. Kjensli forteller at hun gir litt ekstra service til noen av kundene sine.

For du har jo noen faste runkere som du tar ekstra godt vare på? spør Thoresen.

- Det er en kar som har fulgt meg i mange år. Jeg vet hva han heter, men jeg vet ikke hvem det er, og kan kaller seg for «Superonanisten», sier Kjensli og fortsetter:

- Det er en trygda type fra midtnorge som er veldig hyggelig og vennlig. Innimellom sender jeg han en brukt truse så han får litt duften av en kvinne, sier hun.

Morsom overraskelse  Til Dagbladet forteller Kjensli at hun skiller seg ut i markedet ved å gi «personlig service» til sine kunder, og at hun gir litt ekstra service så lenge det ikke går utover hennes egen intimsone.

- Jeg er kanskje litt raus der, sier hun.

Det hele startet som en morsom gest da «Superonanisten» lurte på om Kjensli hadde et brukt sexleketøy til salgs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer