Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sengeløs og spysyk

Schau skriver om smegma, sexappeal og sykesøstera. Les nettmøtet!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kristopher Schaus forfall-prosjekt går mot slutten. Fredag klokka 17.40 stiger han ut av utstillingsrommet på Karl Johan hvor han i en uke har forsøkt å forfalle mest mulig fysisk og psykisk. I kveld møtte du Norges ekleste mann på nettmøtet her på Dagbladet.no.

I går satte han prikken over i-en med å spise føflekken til Pål Hetland - Forfalls presseansvarlige. Den ble operert vekk, lagt i steikepanna, brunet i kremfløte - og spist.

- Det kjennes seigt. Som om jeg tygger på en trevlete kotelett som ikke vil gi seg. Det smaker søtt. Det var godt og intenst, kommenterte Schau.

Måtte senke varmen

Føflekk-eieren sier til Dagbladet.no at det var en gledelig opplevelse.

- Det var en fin avskjed med noe som har vært med meg fra barnsben av, sier Hetland.

Samme dag bestemte Forfall-fansen at romtemperaturen skulle økes drastisk - fra komfortable 25 til godt over 40 varmegrader. I onsdagens Avis1 advarte en lege mot at en så varm romtemperatur kan ta livet av komikeren. Klokka 21.26 i går ble det meldt på hjemmesida til Forfall at varmen måtte skrus ned fra oppnådde 43 grader. Kristopher ble svimmel og fikk synsforstyrrelser, og sykepleieren måtte kjøle ham ned med frossen pommes frites og pizza.

Liker hengemagen

<> Mer om Forfall <>
  • Kristopher kan dø av varmen, skriver Avis1.

Fra før har han gått opp over fem kilo og fått hengemage, han er blitt påført hodelus og går på en diett fra helvete. Til frokost drakk han en liter espresso med 70 sukkerbiter, og resten av dagen går det i cola og fløte. Han spiser banan og peanøttsmør stekt i en halv kilo fett - for ikke å glemme kveldens føflekk. Dessuten har han begynt å røyke.

- Kristopher er sliten, men ved godt mot. Hengemagen er han spesielt fornøyd med, sier Hetland til Dagbladet.no.

I kveld svarte Kristopher følgende på lesernes spørsmål:

FORSKNING: Du kan følge komikerens kroppstemperatur og pustefrekvens via nettstedet til Forfall. Forfallet blir behørig dokumentert.
MISTER SENGA? Fansen bestemte at Kristopher skulle fratas senga. I natt må han sove i sitt eget søppel.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!