DEBATT

«Senkveld» bestilte en Klovne-Bieber

De la seg på rygg som to logrende hunder for en 21 år gammel bajas’ tilfeldige innfall, alltid klar for en malplassert high five.

«BIEBER-MORO»: Talkshowvert Thomas Numme i sit up-konkurranse med Justin Bieber i «Senkveld» sist fredag. Medprogramleder Harald Rønneberg er sekundant. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix
«BIEBER-MORO»: Talkshowvert Thomas Numme i sit up-konkurranse med Justin Bieber i «Senkveld» sist fredag. Medprogramleder Harald Rønneberg er sekundant. Foto: Heiko Junge / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

Var det som utspilte seg i TV2s «Senkveld» fredag verdens største popstjerne verdig?

Kanskje var Justin Bieber, som han skrev i beklagelsen på Instagram, rett og slett bare småsyk og kjempesliten da han stormet scenen på Chateau Neuf. Mulig det er så enkelt, men det er tvilsomt.

Man kan mene hva man vil om ungpikeidolet og fenomenet Bieber, men han har bygget seg opp til å bli en kred-artist blant de hotteste i bransjen akkurat i disse dager. I så måte er det som utspilte seg i «Senkveld»-studio så langt unna hva nye Bieber trenger å assosieres med som det er mulig å komme. Han vil være kul, tidsriktig, verdens største artist. Og voksen. I stedet fikk han utlevert et frikort, ble påsatt en (om enn usynlig) klovnenese ved inngangsdøra og endte opp på gulvet i synkron-situp med hele Norges Thomas Numme.

Slik blir det gjerne på landets mest tilgjengelige tv-show, «Senkveld». Det er et program som ikke direkte er kjent for fornyelse og evnen til å fange tidsånden, men som dyrker to bestekompisers internhumor og utdriting av hverandre på tolvte året. Tv-mediets Grandiosa, om du vil. Det er ikke godt, men alle har smakt det før, ingen har direkte klaget og det ser da ut til å funke nå som alltid. Man leser stadig om en «blid og opplagt Bieber bare timer før Chateau Neuf-skandalen». Han så ikke jeg. Jeg så en artist som tok stolthet i å synge sangene sine, men var drittlei jobben som innleid klovn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer