TV-anmeldelse: Nye «Senkveld» på TV 2

«Senkveld» er tilbake, med mer energi, men uten overraskelser

Nye «Senkveld» byr på ny energi og nye fjes i et velprøvd format. Det er vellykket, men de store overraskelsene uteblir.

TAR OVER: Helene Olafsen og Stian Blipp har tatt over rollene til Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Senkveld». Fredag har «Senkveld med Helene og Stian» premiere på TV 2. Foto: TV 2
TAR OVER: Helene Olafsen og Stian Blipp har tatt over rollene til Thomas Numme og Harald Rønneberg i «Senkveld». Fredag har «Senkveld med Helene og Stian» premiere på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av halvannet tiår som TV 2s fredagskonger sopte Thomas og Harald med seg fire Gullruten-priser og opplevde til tider eventyrlige seertall. Det var derfor lett å sitte med en følelse av at Helene Olafsen og Stian Blipp skulle hoppe etter Wirkola i kveldens debut som «Senkveld»- programledere.

Men heller enn å nervøst forsøke å følge i fotsporene til «Rønnis» og «Nummis», tar de to programlederne seg uredd til rette. Den knappe timen innebærer også sine øyeblikk med innkjøringsklums, men først og fremst ser de to programlederne ut som de aldri har gjort annet.

Det er imponerende tatt i betraktning at begge er bare 28 år.

Alderen ser ikke ut til å påvirke duoen nevneverdig i møte med de celebre gjestene. Istedenfor leder programlederne med ungdommelig energi og sjarm oss gjennom en time hvor vi møter litt av et A-lag av gjester.

Som aller første gjest stiller ingen ringere enn Norges mektigste, statsminister Erna Solberg. Olafsen og Blipp snakker ledig og lett med statsministeren om alt fra «Ex on the Beach» til Per Sandbergs avgang, og Solberg blir til alt overmål sittende i sofaen, til tider som en tredje programleder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer