Slutt for Senkveld

«Senkveld»-skandalene vi aldri glemmer

Tårer, dry martinis og en superstjerne-exit som skapte bølger over hele verden.

BLID OG FORNØYD LITT OVER EN TIME FØR SKANDALEN: Justin Bieber (21) gjestet Thomas Numme og Harald Rønnebergs «Senkveld» under sitt norges-besøk i 2015. 1 time og 37 minutter seinere stormet han av scenen. Video: TV 2 Vis mer Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Torsdag ble det kjent at neste «Senkveld»-sesong blir den siste.

- Vi har alltid sagt at vi tar et år av gangen. For et år siden satte vi to oss ned, og bestemte oss for at tida snart var inne for å gi seg, og det føltes riktig etter 15 år og 30 sesonger på TV, sa programlederne Thomas Numme (47) og Harald Rønneberg (44) til Dagbladet etter at nyheten ble kjent.

Siden 2003 har en rekke kjendiser av både nasjonalt og internasjonalt kaliber sittet i «Senkveld»-sofaen og sikret fredagskosen i de tusen hjem. Noen besøk har imidlertid etterlatt sterkere inntrykk enn andre. Bare spør Justin Bieber.

Stormet av scenen

Den 23 år gamle kanadieren skapte overskrifter verden over da han i 2015 gjestet Norge og «Senkveld». Etter intervjuet med Thomas og Harald skulle Bieber etter planen spille en intimkonsert for et eksklusivt publikum på Chateau Neuf i Oslo. Det gikk ikke helt som planlagt.

Etter kun én sang stormet nemlig Bieber av scenen, og etterlot seg en sal full av fortvilte fans. Vannsøl på scenekanten fikk skylda.

Kort tid etter exiten kom Thomas Numme og Harald Rønneberg ut på scenen og sa at popstjerna hadde forlatt landet. Bieber selv la ut en Instagram-melding der han bekreftet at han hadde avlyst konserten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer