Anmeldelse: «Hver gang vi møtes- jubileum» på TV 2

Sensuell duett

«Hver gang vi møtes» jubilerer i høst. Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

SEXY R'N'B: Tshawe Baqwa fikk med seg Marion Ravn på Silyas «Last Night» til slutt i kveldens «Hver gang vi møtes - jubileum». Vi anmeldte låtene fortløpende. Foto: TV 2
SEXY R'N'B: Tshawe Baqwa fikk med seg Marion Ravn på Silyas «Last Night» til slutt i kveldens «Hver gang vi møtes - jubileum». Vi anmeldte låtene fortløpende. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Nesten full utbytting i «Hver gang vi møtes - jubileum» i kveld - og siste kveld for vertene Tshawe og Silya. De får avløsning av Morten Abel og Marion Ravn, som «varmer opp» til rollen i kveld. Inn kom også Magnus Grønneberg (CC Cowboys), Hans Petter Aaserud (Trang Fødsel) og Øivind «Elg» Elgenes. Det ble mye følelser i kveld også. Og latter.

Morten Abel: «The Minute» (Børge Fjordheim / Marion Ravn)

Marion setter ny rekord i sipping, et snaut minutt etter at Morten har fortalt at han skal synge «The Minute». Det var den første låten som kom ut etter at hun spilte den inn i Mortens studio i Stavanger. Dit ble hun invitert etter at de ble kjent med hverandre i «Hver gang vi møtes» i 2013, så ringen sluttes.

Men Marion har et driv i originalen som Morten ikke vil eller klarer å matche i det hele tatt. Det blir en bleik og litt seig utgave av låten, der piano og strykere er byttet ut med en mer anonym September When-aktig variant med en dash elektronika. Abel gjør lite for å løfte låten, så dette blir bare en rein transportetappe.

Elg: «Me to går alltid aleina» (Morten Abel)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.