Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sensurerer bryllupsnatta

Ivrige fans sprengte nettet da verdens første Big Brother-par sa ja og ble Ramsy og Anne Mona Suleiman. Men i natt blir det svarte dataskjermer - mot Ramsys vilje!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 18.47 lovet de å ekte og ære hverandre, og etterpå kom de utenfor bunkeren på Fornebu for å hilse på pressen.

- Dette er kjempemessig. Det beste som kunne skje, forsikrer Ramsy mens blitzlysene hagler mot det nygifte paret.

Anne Mona sier seg enig og lar seg kysse til ære for fotografene.

- Sånn. Vi går og legger oss klokka tolv, legger ektemannen til uoppfordret.

På spørsmål om bryllupsnatta blir i kjent stil for åpne kamera, lover han å ikke svikte fansen.

- Det er bare å følge med hvis det er noen ivrige wankere der ute. Vi skal se hva vi klarer å ordne, gliser Ramsy før han blir dratt inn i huset igjen av Rodney som venter på middagen.

Sprengte nettkapasitet

Men Big Brother-sjef Lasse Hallberg skur av kameraene ved midnatt.

- Bryllupsnatta skal de få ha i fred. De slipper å bli filmet og de slipper å ligge på rom med sju snorkere, forsikrer Hallberg.

Under vielsen var presset enormt på nettsida som formidlet live-bildene. På første Big Brother-dag i denne omgangen hadde de gigantiske 2,9 millioner sidetreff på nettstedet. Selv om de har kjøpt mye ekstrakapasitet for å slippe flere til under bryllupet, måtte serverne gi tapt.

- Det var så godt som umulig å komme gjennom. Trafikken har vært enorm. Vi trodde vi hadde forberedt oss godt, men dette tok oss på senga, sier Hallberg.

For privat for storebror

En snau time tidligere åpnet de festteltet i Big Brother-hagen. Ramsy kom slentrende i findressen til romantiske harpetoner, og etter hvert kom deltakere, foreldre og forlovere etter. Rodney satt med tårer nedover kinnene lenge før seremonien var igang.

Etter noen minutter ankom bruden med tiara og kremfarget silkekjole med stropper og langt slør. Om noen trodde Ramsy bare hadde kødda med bryllupet denne gangen også, var det ingen tvil da han svarte et krystallklart «ja» på spørsmålet fra vigselsmann Hans Petter Lundgaard. Til toner fra strykekvartetten forlot alle teltet etter den korte seremonien, og festen fortsatte inne i huset.

Etter middagen og bryllupsvalsen, blir foreldre og utenforstående sendt hjem, før deltakerne fortsetter feiringa. Det hele kommer på tv i morgen kveld, unntatt bryllupsnatta som blir for privat - selv for storebror.

Hele Norges coronakart