Sensurert Spice Girls

PARIS (Dagbladet/Expressen): Spice Girls måtte sensurere filmen «Spiceworld - The Movie». - Vi ble tvunget til å klippe bort vittighetene om Lady Diana, Versace og Mor Teresa. De er jo alle døde, sier Mel C.

Da Dagbladet møtte Spice Girls - også kalt Fab Five - i Paris i går, ønsket de ikke å snakke om hva slags vittigheter de tre avdøde personene var blitt utsatt for i filmen.

Mandag var det pressevisning av filmen «Spiceworld - The Movie», men internasjonal presse er mer interessert i å snakke om den siste turbulente uka. Bandet sparket manageren sin, jentene ble buet ut i Barcelona og interessen for det nye albumet er langt mindre enn forventet.

Profetisk?

- Alt bråket har gjort vårt vennskap sterkere, sier Emma.

Merkelig nok inneholder parodien «Spiceworld - The Movie» mye av det som Spice Girls har opplevd den siste uka.

- Det er veldig ironisk det hele. Vi spilte inn filmen for 18 måneder siden. Men så smarte at vi kunne forutse dette, er vi ikke. Alle likheter med virkeligheten er helt tilfeldig, sier Geri.

- Hvordan opplever dere den negative omtalen?

- Vi hever oss over det. Vi er sterkere enn som så. Se på fansen, de elsker oss fremdeles, sier Mel B, som kritiserer britisk presse.

- Jeg skulle ønske at engelskmenn kunne se på oss som ambassadører for landet, sier Victoria.

Bortforklarer

- Hvorfor sparket dere manageren Simon Fuller?
- Et relevant spørsmål, men det vil vi ikke snakke om. Vi vil snakke om filmen, sier Mel C.

Spice-jentene bortforklarer episoden i Barcelona fredag, da de ble pepet ut.

- Det begynte med mishagsytringer fra fem fotografer, men så tok det helt av. Samme kveld fikk vi en pris for beste band, så dårlige er vi vel ikke, sier Mel B og ler.