Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Senterpartiet er i kjempeform og skriver nå om "Ja, vi elsker" også

Dette partiet må vi regne med i tida som kommer, sier frittgående høne som vi bruker som kilde da.

LIV SIGNE VÆRET: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er sammen med resten av partiet klare til å ta over alle skriveoppgaver i hele landet. Vi gleder oss. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
LIV SIGNE VÆRET: Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er sammen med resten av partiet klare til å ta over alle skriveoppgaver i hele landet. Vi gleder oss. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Meninger

Senterpartiet er akkurat nå i kjempeform. De gjør alt riktig, og det meldes om at mange av deres medlemmer er sikre på at de straks også kan gå på vannet. Ikke nok med det. I forrige uke delte de en artikkel fra Dagbladet på sin hjemmeside der de forandret tittel og ingress i favør seg selv.

I følge sikre kilder, blant annet et sort får og ei frittgående verpehøne, viser det seg nå at Trygve Slagsvold Vedum, og hans mannskap, også har omskrevet nasjonalsangen. Vi har som eneste publikasjon på denne siden av subsidiene fått i hende Senterpartiets tre første vers av våre kjære nasjonalsang.

Ja, vi elsker Senterpartiet,

som det fosser frem,

furet, Vedum over vannet,

med de tusen fjøs og hjem.

Elsker, elsker det og tenker

på vår far, budeie og mor

og den saganatt som senker

drømmen på vår potetjord.

Dette landet Trygve berget

med sitt kjempesmil,

dette landet Anne Enger verget,

medens JJJs kvad;

meningsmålingen på det

land har malet

korset med sitt ulveblod,

fra dets høye bondehær har talet

EU midt imod.

Storbønder sine økser brynte

hvor en bunadshær drog frem;

Slagsvold langs kysten lynte,

så den lystes Hedmark hjem.

Liv Signes bondekvinner selv stod opp og strede

som de vare odelsmenn;

andre kunne bare melke,

men det kom igjen med traktorsko!

Fra høyst usikre kilder hevdes det også at Senterpartiets ungdomsorganisasjon ikke jobber sammen med OnklP for å lage treskeversjonen av Styggen på Ryggen - som i DJ Vedums ånd kanskje blir hetende Ulven på ryggen. Innspilt i en krattskog i nærheten av Elverum. Vi ønsker Senterpartiet lykke til ettersom alt partiet nå tar i ser ut til å, om ikke det blir gull, så garantert grønne skoger. Vi våger ikke tenke på hva de politiske hestehandlerne i Venstre, SV og KrF tenker i disse tunge sperregrensedager.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media