Senterpartiet langer ut mot Frps DAB-forslag: - Ren bløff

- Han sier en ting og gjør noe annet, og det reagerer jeg kraftig på, sier Senterpartiets Janne Sjelmo Nordås. 

LANGER UT: Janne Sjelmo Nordås (Sp) reagerer sterkt på utspillet fra Ib Thomsen (Frp) om at han ville fremme forslag om å stanse hele FM-slukkingen, og ikke støttet deres forslag når han ikke fikk fremme forslaget før 6. desember. FOTO: Senterpartiet
LANGER UT: Janne Sjelmo Nordås (Sp) reagerer sterkt på utspillet fra Ib Thomsen (Frp) om at han ville fremme forslag om å stanse hele FM-slukkingen, og ikke støttet deres forslag når han ikke fikk fremme forslaget før 6. desember. FOTO: Senterpartiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tirsdag kom kulturkomiteen frem til at de ikke støtter forslaget fra Senterpartiet, om å utsette den planlagte slukkingen av FM-nettet for radio, inntil dekningen for DAB er bedre.

Før komitemedlemmene gikk inn i møtet uttalte Ib Thomsen, mediepolitisk talsperson i Frp, at han ville fremme et forslag om å stanse hele stengingen av FM-nettet. Dette forslaget ble derimot ikke tatt med i innstillingen.

Etter møtet uttalte Thomsen at han ikke fikk lov av komiteen til å fremme forslaget, siden han var for sent ute.

- Siste utvei er å fremme forslaget i Stortinget 6. desember, og jeg kommer til å fremme forslaget da, sier Ib Thomsen til Dagbladet.

Dette får Janne Sjelmo Nordås, stortingsrepresentant og parlmentarisk nestleder i Senterpartiet, til å reagere kraftig.

- Sier én ting og gjør noe annet

- Han sier noe, og gjør noe annet og det reagerer jeg kraftig på. Hvis han ville fremme et forslag og ikke fikk det, burde han i alle fall støttet forslaget vårt, sier Sjelmo Nordås, og legger til at hun hadde en tanke om at de var enige i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer