Sentimentalt spleiselag

Tidsklemma klemmer på forutsigbareste vis i «Wish I Was Here».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Tidsklemt, umoden far (Zach Braff) kjører barna på skolen, feiler på nok en skuespilleraudition og hengir seg til superheltfantasier. Fornuftig, frustrert mor (Kate Hudson) er streng, men til syvende og sist forståelsesfull.

Far har komplekser fordi han aldri har blitt anerkjent av sin egen, kravstore far (Mandy Patinkin) og prøver å få sin tverre, overvektige bror (Josh Gad) til å stikke hodet opp av Star Wars-figursamlingen og ut av døren på campingvogna og kanskje treffe noen jenter.

Det er med andre ord en helt vanlig dag hjemme hos familien Klisjé. Så kommer bestefars kreftdiagnose, oppgjør må tas og dagen må gripes.

Kronerulling

Zach Braff, som har skrevet manus og regissert «Wish I Was Here», måtte ty til kronerullingssiden Kickstarter for å få finansiert filmen sin. Pengene som strømmet inn, red antagelig på en bølge av gammel kjærlighet for Braffs indiesøtladne «Garden State» fra 2004, for det er ingen annen åpenbar grunn til at vanlige mennesker skulle gi av nettoinnekten for å lage sentimental posesuppe de store filmstudioene kunne gjort bedre og skarpere i bakfylla.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer