Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ser du den dårlige anmeldelsen på denne plakaten?

Viser stolt frem de to stjernene.

VISER FREM KRITIKKEN: På en ny plakat for filmen «Legend» får vi se både gode og dårlige anmeldelser. Foto: Universal Pictures
VISER FREM KRITIKKEN: På en ny plakat for filmen «Legend» får vi se både gode og dårlige anmeldelser. Foto: Universal Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De fleste filmer risikerer å få en lusen anmeldelse eller to.

Den nye gangsterfilmen «Legend» er intet unntak, men filmselskapet klarte på en lur måte å gjøre det beste ut av kritikken, skriver nettstedet COS.

Synlig kritikk På en ny plakat får vi presentert en rekke anmeldelser, inkludert de to stjernene filmen fikk fra avisen The Guardians anmelder.

Selv om dette er den dårligste anmeldelsen filmen har fått hittil, har de valgt å gi de to stjernene en overraskende god plassering.

Nemlig midt mellom hodene til skuespiller Tom Hardy, som både spiller rollen som Ronald Krey og tvillingbroren Reginald.

Misfornøyd anmelder Dette er The Guardian-anmelder Benjamin Lee tydeligvis lite fornøyd med.

- En fantastisk måte å få min tostjerners-anmeldelse til å se ut som om jeg ikke hatet filmen, skriver Lee på Twitter.

«Det er en skuffende tolkning av en fascinerende periode som etterlater oss sårt uinformerte. Som om vi har skumlest en brosjyre», skriver Lee blant annet i sin anmeldelse.

«Legend» har kinopremiere i Norge 16. oktober.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!