Ser du den skjulte kvinnen i dette bildet?

Kunstner brukte fem timer på å skjule henne helt.

(Dagbladet): Selv om du ser ekstremt godt på bildet i videoen over, vil de fleste synes det er svært vanskelig å få øye på kvinnen i bildet.

Helt til hun åpner øynene og rører på seg.

Møllmotivet er laget av den Chicago-bosatte kroppskunstneren Paul Roustan. Han har holdt på med kroppsmaling siden 2005.

Brukte fem timer - Jeg kom over kroppsmaling da jeg jobbet for voksenmagasinet Blank, og fikk ideen om å male en av modellene for en photoshoot, sier Roustan til nyhetsbyrået Caters News.

- Vi forsøkte, det fungerte og jeg har elsket kroppsmaling siden den gang, sier Roustan.

Til dette motivet brukte Roustan modellen Audrey Biernacki. Han brukte først tre timer på å male bakgrunnen, før to nye timer gikk med til å dekorere modellen.

For å gi seerne et innblikk i prosessen, ble alt filmet. Videoen kan du se øverst i saken.

- Blir nytt kunstverk - Det jeg elsker med kroppsmaling er at så fort det er blitt malt og modellen begynner å røre på seg, så blir det et helt nytt kunstverk, det får liv. Hvis jeg maler et lerret eller en mannekeng kjeder jeg meg, siden jeg liker å se at arbeidet mitt får liv, sier han.

De siste dagene har videoen over fått stor oppmerksomhet verden over.

Roustan forteller at de fleste av kunstverkene hans oppstår etter en samtale med modellene. Han liker å få vite litt om dem, og hva de er interessert i, og la det inspirere kunstverket hans.

- Møllmotivet ble akkurat som jeg håpet. Du ser på bildet som en helhelt, og når modellen trer ut av bakgrunnen ser du en helt annet side av verket, sier han til Caters News.