Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ser du hvem Justin Biebers date er?

Tok med seg en veldig viktig støttespiller på American Music Awards.

TOK MED MAMMA:  Justin Bieber (18) fikk hele tre priser under American Music Awards. Superstjerna tok med moren Patricia «Pattie» Mallette (37) på prisutdelingen, og ga henne et kyss da de gikk den røde løperen. Foto: Juan Rico/FAME / Stella Pictures
TOK MED MAMMA: Justin Bieber (18) fikk hele tre priser under American Music Awards. Superstjerna tok med moren Patricia «Pattie» Mallette (37) på prisutdelingen, og ga henne et kyss da de gikk den røde løperen. Foto: Juan Rico/FAME / Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I natt var det duket for American Music Awards i Los Angeles, California. Til tross for at Justin Bieber er kanadisk, gjorde 18-åringen reint bord i Nokia Theatre.

Bieber vant hele tre priser, skriver nyhetsbyrået Associated Press.

Kategoriene han gikk seirende ut av, var «beste mannlige popartist», «beste popalbum» for plata «Believe», i tillegg fikk Bieber den gjeve prisen «årets artist». Det skriver NME, som NTB gjengir.

Tok med mamma Den siste tida har spekulasjonene rundt et brudd mellom Bieber og kjæresten Selena Gomez vært mange.

På nattens prisutdeling tok tenåringsidolet med seg moren Patricia «Pattie» Mallette (37). Da de stoppet på den røde løperen for å smile til publikum og presse, ga verdensstjerna sin mor et saftig kyss på kinnet.

Pattie ble også med ham opp på scenen da han skulle ta imot prisen for «årets artist», etter å ha danket ut Rihanna, Maroon 5, Katy Perry og Drake.

- Jeg vil takke deg for å alltid ha trodd på meg, sa Bieber og så på moren, ifølge Associated Press.

Femte gang Men det var også flere som fikk priser i går. Den eksentriske rapperen Nicki Minaj fikk hele to. Det i kategoriene beste rap/hiphop-artist, og beste rap/hiphop-album.

Hun var i Norge i sommer, og tvitret at hun elsket det norske publikummet.

Den amerikanske country-stjerna Taylor Swift (22) ble også belønnet for sin musikkinnsats i går. Hun vant prisen for beste kvinnelige countryartist for femte gang, skriver NTB.

- Det er uvirkelig. Jeg vil takke fansen. Det er dere som har stemt meg fram igjen, sa Swift ifølge nyhetsbyrået.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!