Ser du noe som ikke stemmer?

Dersom styret i Aftenposten følger sin plan, vil Aftenposten Aften bli distribuert som bilag i morgenavisa.

BILAG: Aftenposten Aften skal etter planen distribueres sammen med morgenavisa. Illustrasjonsfoto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BILAG: Aftenposten Aften skal etter planen distribueres sammen med morgenavisa. Illustrasjonsfoto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter det Dagbladet erfarer kommer Aftenposten Aften i framtida til å bli distribuert som innstikk i morgenavisa. Det vil med andre ord bli en videreføring av slik avisa gjorde det i sommer.

Den videre planen for mediehuset skal behandles på et styremøte i avisa 22. august, og ett av punktene på dette møtet er å legge om Aften til et bilag til morgenavisa for å spare blant annet distribusjonskostnader.

Etter det Dagbladet kjenner til foreligger det ingen andre løsninger til styret.

Forberedt på kutt Verken Aftenpostens styreleder Didrik Oskar Munch eller sjefredaktør Hilde Haugsgjerd ønsker å kommentere dette.

- Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte dette, og jeg kommenterer ingenting før det er behandlet i styret, sier Munch.

Aftenpostens klubbleder, Knut A. Nygaard, ønsker heller ikke å kommentere Aftenposten Aftens skjebne, men sier på generelt grunnlag at de forbereder seg på kutt også i Aften-nummeret.

- Det er rimelig å tenke seg at for hver endring som gjøres i Aftenposten nå, så vil ledelsen også se etter muligheter for å kutte faste kostnader, altså årsverk, sier Nygaard.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer