Du leser nå Dagbladet Pluss

Ser fram til å skilles fra sin nye roman: - Har vært utmattende

Johan Harstad vil trolig aldri gjøre et liknende prosjekt igjen.

SEKS ÅR: Johan Harstad har brukt seks år det tatt ham å ferdigstille sin nye roman «Max, Mischa & Tetoffensiven». Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SEKS ÅR: Johan Harstad har brukt seks år det tatt ham å ferdigstille sin nye roman «Max, Mischa & Tetoffensiven». Foto: Nina Hansen / DagbladetVis mer

• Les utdrag fra boka «Max, Mischa og Tetoffensiven» her

- Jeg er veldig stolt av den, det er ikke til å komme unna. Men først og fremst føler jeg nok en voldsom lettelse over at både jeg og boka fremdeles er i live, sier den Oslo-bosatte forfatteren Johan Harstad til Dagbladet.

Over seks år har det tatt ham å ferdigstille sin nye roman «Max, Mischa & Tetoffensiven».

En bok som blant annet tar for seg følelsen av hjemløshet, og spørsmålet om hvor lenge man kan være borte før det er for seint å dra hjem.

- Dette har nok en sammenheng med at jeg selv, da jeg begynte å skrive den, innså at jeg nok ikke kommer til å flytte tilbake til Stavanger slik jeg trodde og planla i mange år. Det ligger en viss sårhet der. Så selv om brorparten av romanen foregår i USA, er den også en sang om Stavanger, tror jeg. Eller hvor enn man dro fra.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.