Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Ser ikke på meg selv som et sexsymbol

Men i januar dukker Jenny Skavlan opp på filmlerretet i bikini.

AKTUELL: Jenny Skavlan spiller i to av årets norske kinopremierer. «Hjelp, vi er i filmbransjen!» har premiere i august, men allerede i januar dukker hun opp i komedien «Tomme Tønner 2: Det Brune Gullet». Foto: Håkon Eikesdal
AKTUELL: Jenny Skavlan spiller i to av årets norske kinopremierer. «Hjelp, vi er i filmbransjen!» har premiere i august, men allerede i januar dukker hun opp i komedien «Tomme Tønner 2: Det Brune Gullet». Foto: Håkon Eikesdal Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Nei, har de valgt ut bikiniklippet? ler Skavlan når hun blir konfrontert med den nye traileren for «Tomme Tønner 2».

- Vel, Yasmin har begynt å jobbe med pengetransport, så jeg spiller mesteparten av rollen i sikkerhetsvaktkostyme, forsikrer Skavlan.
Fristerinne I løpet av filmåret dukker Jenny Skavlan opp på norske kinoer, ikke bare i én, men i to filmer. Først ut er «Tomme Tønner 2: Det brune gullet». Som i den første filmen spiller Jenny østkantsjenta, Yasmin. I oppfølgeren har Yasmin fått mer orden på livet sitt, selv om hun fortsatt har en «fling» med hovedrollekarakteren, amatørgangsteren Ali.

- Man må jo ha med en kjærlighetsgreie, mener Skavlan.

Skuespillerinnen har gjennom rollene i «Tomme Tønner»-filmene, Grandiosa-reklamen og sex på utedo-scenen i «Død snø» blitt godt vant til å spille fristerinne.

- Noen må jo gjøre det og. Det er min måte å gi tilbake til samfunnet, ler Skavlan.

- Hva synes kjæresten din om at du gjør mange av denne type roller?

- Thomas er veldig trygg, så det går fint. Vi snakker ikke så mye om akkurat det, sier oslojenta til Dagbladet.
Blant ti mest sexy Bladet «Mann» presenterte i begynnelsen av desember en kåring av Norges mest sexy kvinne. Bladets lesere mente det var værdame Isabella Martinsen som var det beste kvinnelige blikkfanget, men Jenny Skavlan var blant de ti som var nominert.

LETTKLEDD:  Her er Jenny Skavlan i «Tomme tønner 2». Den 2. januar har filmen kinopremiere. Foto: Euforia
LETTKLEDD: Her er Jenny Skavlan i «Tomme tønner 2». Den 2. januar har filmen kinopremiere. Foto: Euforia Vis mer

- Å, sier du det? Nei, da får dere bare hilse Isabella så mye og si «Gratulerer» da. Du kan jo skrive at jeg er skikkelig bitter, spøker Skavlan. Og legger til at hun verken tenker på eller legger mye i slike kåringer.

- Det er jo hyggelig, for all del. Men det er mer enn ti sexy damer i dette landet, altså. Og mesteparten er ikke kjendisdamer.

- Ser du på deg selv som et sexsymbol?

- Nei, jeg gjør ikke det. Men noen gjør jo tydeligvis det.

- Hva tenker du om det?

- Tja, nei, jeg tar det som en kompliment. Jeg blir verken supergira eller fornærmet. Det er viktigere for meg at folk synes jeg er flink og morsom enn sexy. Jeg tror ikke det er så givende å bare være sexy.
Ny film i august I august dukker Skavlan opp på lerretet igjen. Da har nemlig komedien «Hjelp, vi er i filmbransjen!» premiere.

FILMPAR: Jenny Skavlan og Leon Bashir fra den første «Tomme Tønner»-filmen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FILMPAR: Jenny Skavlan og Leon Bashir fra den første «Tomme Tønner»-filmen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

- Der møter vi en guttegjeng som oppdager at alle i filmbransjen drar mye damer. Derfor setter de opp en audition for å skaffe kjæreste til en av guttene i kollektivet, forteller Skavlan.

I «Hjelp, vi er i filmbransjen!» spiller Skavlan en blogger som sliter med alkoholforbruket, og som følger i hælene til jenta som til slutt ender med å få rollen gutta søker etter, spilt av Marte Germaine Christensen. Filmens skuespillerensemble inkluderer kjente komikernavn som Henrik Thodesen, Odd-Magnus Williamson, Stein Johan Grieg Halvorsen og Stig Frode Henriksen. Skavlan avslører at komikerne likevel er dyktige til å holde fokus når de er på jobb.

- Det er en ung og gøyal gjeng, men de er virkelig flinke fokuserte og proffe oppi det kreative kaoset. Innspillingen var kjempekul å være med på. Det er så mye talentfulle folk i filmbransjen, sier Skavlan.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!