Seriemorderne

TV-kanalene fortsetter å drepe sine egne barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Se.no - Norges nye tv-portal:• Se.no-forsiden• Nytt tv-program med tidslinje• Klassisk tv-program i listeform

TV: Som lovlydig borger uten nedlastingsknapp på laptop-en, har jeg gledet meg til at «Damages» skulle dukke opp igjen på en av våre folkekjære reklamekanaler. Den første sesongen var en 13-episoders thriller som aldri slapp taket og Glenn Close ble belønnet med Golden Globe for sin prestasjon som den hensynsløse advokaten Patty Hewes. Det frydet meg også — på vegne av dere som står opp om morran — at TV3 hadde klart å plassere en såpass sofistikert serie før sengetid. Men hadde det ikke vært for min samvittighetsfulle nærlesing av tv-tablåene,ville jeg aldri fått med meg premieren på sesong to her om dagen. Den var nemlig dyttet bort til Viasat4, med sendestart nærmere midnatt.

Viasat-gjengen fortjener også tyn for å ha plassert «Mad Men» på sin minikanal. Serien hadde premiere på Viasat4 og nå går reprisene på TV3 klokka tre om natta. «Mad Men» ble nettopp fornyet for en fjerde sesong, etter at tre episoder av sesong tre er vist i USA. Serien er den største snakkisen siden kopimaskinen og har 30 millioner seere når man regner med on-demand, iTunes og slikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer