TRAILER: Her er traileren til Mr. Robot sesong 2, hvor første episode ble sluppet ut på Twitter. Video: YouTube / USA Network Vis mer

Serieskaperne lekket den populære tv-serien rett på Twitter

Overrasker. 

(Dagbladet): «Årets seriesnakkis»! Slik oppsummerte Dagbladets tv-anmelder første sesong av tv-serien «Mr. Robot».

Nå er thrillerserien blitt en snakkis igjen.

Serieskaperne har nemlig gjort grep ingen i bransjen før har gjort.

Søndag la de ut hele første episode av neste sesong av den populære tv-serien på Twitter. Dette skjedde uten noen form for forvarsel.

- Vi har frigitt #mrrobot sesong_2.0-premieren tidlig, men den vil ikke være her lenge. Se den mens dere kan, venner, skriver serieskaperne på Twitter.

Tv-interesserte verden over har ventet spent på neste sesong av suksesserien, og den utradisjonelle lanseringen blir nå omtalt i både tradisjonelle og sosiale medier.

- Dette må være første gang en hel episode av et populært TV-show har fått premiere utelukkende på Twitter, skriver Mashable.

Troverdig

Tv-serien «Mr. Robot» følger et knippe hackere og har blitt hyllet for den troverdige måten den framstiller kulturen rundt hacking.

Seriens forrige sesongavslutning ble også så skremmende troverdig at den ble stoppet - og utsatt.

Siste episode i første sesong av «Mr. Robot» inneholdt en scene som ligner den tragiske hendelsen med tv-drapene som skjedde på direktesendt tv i Virgina i fjor sommer.