- Sett deg et mål

Bjørn Olav fra «Idol» kom med slanketips i nettmøtet.

(Dagbladet.no): I går røk Bjørn Olav ut av Idol, og endte med det på en 12. plass i konkurransen.  Nettmøtet er i gang!

- Du gjorde nesten skam på Justin Timberlake, sa programleder Kåre Magnus Bergh om Bjørn Olav Edvardsens versjon av "Senorita", med hoftebevegelser og fløyelsblikk. Likevel holdt det ikke mot de elleve andre finalistene. Bjørn Olav tok utstemmingen med fatning:

- Jeg føler meg som en vinner uansett. Jeg er kjempefornøyd med å ha kommet så langt, sa han etter at resultatet var klart.

De andre deltakerne var nesten mer lei seg enn Bjørn Olav selv. Jorun Stiansen gråt i strie strømmer og Bjørn Olav måtte selv trøste henne. Mari Vestbø gråt også, og til slutt måtte hovedpersonen selv felle en liten tåre.


Leserne fikk rett

Dessverre for Bjørn Olav fikk både Unibet og Dagbladets lesere rett. De hadde mest tro på at det ble Bjørn Olav som måtte ut i kveld.

Med Bjørn Olav på 12. plass, er det 11 finalister igjen, og dommerne var alle enige om at årets finaleheat er meget sterkt. Lovordene haglet, og Malin, Cindy, Christian, Alejandro og Tone var blant dem som fikk mest skryt.

- Helt perfekt

FARVEL-KYSS: Eva Weel Skram gir Bjørn Olav Edvardsen et farvelkyss etter at han røk ut i går. Nå svarer han deg på Dagbladet.no! Foto: Scanpix
FARVEL-KYSS: Eva Weel Skram gir Bjørn Olav Edvardsen et farvelkyss etter at han røk ut i går. Nå svarer han deg på Dagbladet.no! Foto: Scanpix Vis mer

- Du er helt perfekt, helt stunning. Som en blanding av Sissel Kyrkjebø og Jennifer Lopez, sa Idol-dommer David Eriksen om Tone D. Aaberge.

Mari skuffet noe, mente dommerne, og hun og David måtte derfor i sofaen som to av de tre som fikk færrest stemmer. De berget likevel skinnet og blir å se igjen i neste finalerunde. 

Les mer om Bjørn Olav her.

DANSET OG SANG: Bjørn Olav valgte Justin Timberlakes "Señorita" i går.