Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sett det før?

Dagbladet.no har testet Codename: Outbreak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En meteoritt har krasjet i USA, og noe er feil. Soldater, politi og forskere er tatt over av små romvesener (den er veeeldig ny!!). Nå er det opp til ditt lag å finne ut hva som skjer og stoppe det.

Selv om storylinen ikke er så original, så er gameplayet nokså moro. Du får to menn med supervåpen og en liste med ting du må gjøre. Men mesteparten av tiden er det bare å skyte vilt rundt seg.

Spillet likner på en krysning mellom Delta Force land warrior og Rainbow six, men med bedre grafikk og bedre AI (Artificial intelligence). Dessverre likner det for mye på første-person-skyter-genren, og det er mange bugs i spillet (blant annet den på tredje brett som gjøre det umulig og slå brettet). Dette gjør det veldig vanskelig å spille.

Du må også ha en svært bra datamaskin for å spille spillet på sitt fulle potensial.

Lyd, grafikk, interface og filmene (så langt vi har sett) er bra. Det er multiplayer-option, men ikke noe mer, som for eksemplet map editor.

Codename: Outbreak er nok en shooter uten noe som skiller den fra de andre. Så det blir ikke noen bestseller fra GSC og Virgin Interactive. Men dette er et bra spill for dem som likte Delta Force. Mer info:

Spillets hjemmeside

Juksekoder finner du på:

GameFAQs

Cheater\'s Guild

Hele Norges coronakart