- Setter ikke pris på bryster

Norske Monica snakker ut om skandinaviske menns forhold til bryster i siste utgave av Playboy.

LOS ANGELES (Dagbladet.no):- De er så tunge! Hvis jeg først skal traske rundt med dette store tilbehøret, skulle de bare mangle at noen setter pris på de, forteller Monica Hansen til februar-nummeret av amerikanske Playboy.

Dagbladet skrev i desember om Tønsberg-jentas opptreden i det verdenskjente mannebladet. Da fortalte hun at Playboy ville skrive om henne fordi hun er en kommende stjerne.

Her hjemme er hun nok mest kjent for å ha sagt til Se og Hør at «Leo er fantastisk til å kysse». Utsagnet kom i forbindelse med hennes angivelige romanse med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Stor fanskare

Barmfagre Hansen, som også har vært knyttet til Kristian Valen, er «månedens babe» i Playboy. I dette tilfellet betyr det at hun er avbildet iført en liten, glitrende, svart truse og et halskjede.

I intervjuet hvor hun blir omtalt både som viking og en badedrakt- og undertøysmodell som blir tilbedt verden over, kommer hun også med et hjertesukk over manglende nordisk interesse for et par seriøse fordeler.

- Skandinaviske menn setter ikke pris på bryster. Amerikanske menn er veldig opptatt av pupper, noe som er bra for meg siden jeg virkelig har de.

Kollega med Hilton

KOMMENDE STJERNE: Monica Hansen mener selv hun er en kommende stjerne. Foto: MAGNUS S. RØNNINGEN
KOMMENDE STJERNE: Monica Hansen mener selv hun er en kommende stjerne. Foto: MAGNUS S. RØNNINGEN Vis mer

Hansen har også blitt modell for det mye omtalte amerikanske motorsykkelmerket «Beverly Hills Choppers», og er dermed i samme stall som Paris Hilton og Nicole Ritchie.