- Setter ikke pris på bryster

Norske Monica snakker ut om skandinaviske menns forhold til bryster i siste utgave av Playboy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no):- De er så tunge! Hvis jeg først skal traske rundt med dette store tilbehøret, skulle de bare mangle at noen setter pris på de, forteller Monica Hansen til februar-nummeret av amerikanske Playboy.

Dagbladet skrev i desember om Tønsberg-jentas opptreden i det verdenskjente mannebladet. Da fortalte hun at Playboy ville skrive om henne fordi hun er en kommende stjerne.

Her hjemme er hun nok mest kjent for å ha sagt til Se og Hør at «Leo er fantastisk til å kysse». Utsagnet kom i forbindelse med hennes angivelige romanse med Hollywood-stjernen Leonardo DiCaprio.

Stor fanskare

Barmfagre Hansen, som også har vært knyttet til Kristian Valen, er «månedens babe» i Playboy. I dette tilfellet betyr det at hun er avbildet iført en liten, glitrende, svart truse og et halskjede.

I intervjuet hvor hun blir omtalt både som viking og en badedrakt- og undertøysmodell som blir tilbedt verden over, kommer hun også med et hjertesukk over manglende nordisk interesse for et par seriøse fordeler.

- Skandinaviske menn setter ikke pris på bryster. Amerikanske menn er veldig opptatt av pupper, noe som er bra for meg siden jeg virkelig har de.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer