Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Setter opp stort Ylvis-show i Oslo Spektrum

For første gang.

PÅ HJEMMEBANE: Ylvis reiser over store deler av verden, men i mars skal de stå på scenen i Oslo Spektrum.
Foto: Linus Sundahl-Djerf
PÅ HJEMMEBANE: Ylvis reiser over store deler av verden, men i mars skal de stå på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Linus Sundahl-Djerf Vis mer

(Dagbladet): Ylvis-brødrene har vært travle i høst med sitt eget tv-show på TVNorge og suksess i utlandet med låta «The Fox»

Nå tar de med seg både «I kveld med Ylvis» og «The Fox» inn i et større format, også i Norge.

Fredag 28. februar 2014 setter de nemlig opp et tv-sendt show i Oslo Spektrum. 

- Gjennom tre sesonger av «I kveld med Ylvis» har vi laget låter og videoer som vi tenker blir morsomt å prøve i stort format. Vi gleder oss veldig til å spille dem live for publikum, sier Vegard Ylvisåker.

- Ylvis i Oslo Spektrum er noe vi har drømt lenge om å få til. Nå er tiden endelig inne, sier Jørgen Thue, manager og produsent i Stageway.

Det blir imidlertid ikke bare «The Fox» blir å se i storversjon i Spektrum. Også «Stonehenge», «Work it», «Jan Egeland», «Massachusetts», «Someone Like Me» og masse humorsketsjer blir også å se på scenen.
 
TVNorge vil også sende showet på tv.

- De har en energi på scenen som er helt spesiell, og som seerne kan få oppleve litt av allerede på tirsdag i den direktesendte finalesendingen av «I kveld med Ylvis», sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og SBS Discovery.
 
Billettsalget starter i lørdag 9. november kl. 09:00.

I helga står de på scenen under MTV Europe Music Awards i Amsterdam, før turen går videre til både London og Hong Kong de neste ukene.