Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Sex best etter 40

Playboy-modell Lillian Müller feirer 50-årsjubileum neste år med å gi ut egen badedraktkalender. - Bildene viser at man kan være 50 og sexy. Min seksuelle appetitt er større enn noensinne, sier Playboy-veteranen.

«Føler meg utrolig vel i bikini»

- Jeg hater ungdomsfikseringen som skyver voksne kvinner ut av markedet. Det er jo da man er på høyden. Samfunnet prenter inn at kvinner går ut på dato når de er passert tjueåra. Dette er en horribel ungdomsdyrking som får mange kvinner i min alder til å gi opp. Man er ferdig, sier Lillian Müller til Dagbladet.

- Men det er jo først nå man kan forstå og nyte forholdet mellom mann og kvinne fullt ut. Samtidig må man gjøre noe selv for å holde seg sprek og attraktiv. Jeg er beinhard vegetarianer, trimmer mye, og derfor har jeg et attraktivt utseende, energi som en 25-åring og nyter sexlivet mer enn noensinne, sier hun.

Etter boka «Feel Great. Be Beautiful Over 40» har hun etablert seg som helsekonsulent i USA. Hun holder foredrag for amerikanske bedrifter om kosthold og innstilling til livet når man eldes.

Tidenes bunny

Lillian Müller slo gjennom som nakenmodell i Playboy i 1975, 23 år gammel. Med 33 opptredener i magasinet er hun tidenes mest fotograferte «Playboy-bunny».

- Da jeg var i tjueåra, var jeg ikke interessert i sex i det hele tatt. Jeg kjente jo ikke meg selv. Det var gøy å bli fotografert, og jeg likte å erte mennene, men det var bare business.

- Nå er min seksuelle appetitt større enn noensinne, og nå skal jeg liksom være ute av markedet. Det nekter jeg å godta. Det er i min alder kvinner er på høyden, sier Lillian, som bor og jobber i California.

Ikke juks

Hun tar avstand fra plastiske operasjoner, og gjør et poeng av at neste års badedraktkalender skal være helt fri for retusjering.

- Kalenderen har et budskap. Jeg gjør ikke dette bare for å vise fram meg selv. Bildene skal inspirere kvinner og gi dem håp om at de kan være seksuelt attraktive når de blir eldre. Hvis jeg kan det, kan også de. Da er det viktig at det er naturlig og ikke noe juks. De rynkene jeg har, de får man se. De viser jo bare karakter. Nå som jeg har fått litt rynker, vil jo folk prate med meg, før ville de bare se på meg, sier Lillian, som lover pirrende kalenderbilder.

- Gjett om det blir sexy. You just wait, boy! sier Lillian.

FORSIDEPIKE: Lillian Müllers åtte Playboy-forsider. Ingen andre har vært Playboy-modell så mange ganger.
KALENDERPIKE: Dette er ett av bildene fra Lillian Müllers badedraktkalender, som kommer ut neste år.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media