sex, dop og rock n roll

Sivert Høyem i Madrugada var knust av rus og kjærlighet. Nå er han oppe av rennesteinen for godt. Og han er i kanonform.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- DET VAR ET TOTALT KAOS. Jeg hadde vært gjennom et brudd med den nye kjæresten min, jeg følte at alt var feil, at livet var ødelagt og over, og der sto jeg i Berlin, det var så kaldt, og jeg sa til meg selv: «Jeg har ikke noe sted å bo, jeg har ikke noe kjæreste og jeg har ikke noe band lenger». Jeg kom dit i vinter for å lage ei plate, men så gravde jeg meg gradvis lenger og lenger ned i sanden. Det skjedde mye der som ikke gjør seg på trykk. Ja, av hensyn til den allmenne bluferdighet.

- Hva er det du mener?

- Nei, jeg kan ikke gå inn på det.

DET VAR SIVERT HØYEMS idé. Han skulle ta oss til stedet i Oslo hvor han følte seg aller tryggest. Vi skulle snakke om mye intimt, mye ubehagelig, mye fint.

- Greit. Rom 976. Royal Christiania Hotel. Mitt gamle hjem, sa han.

Sivert Høyem skrur på lyset. Vi kommer inn i suiten, det er upersonlig her, sterilt, det ligger konfektsjokolade av topp klasse i ei kurv. I minibaren står det spansk rødvin og øl. Sivert setter seg ned på sofaen.

- Det er nitrist her. Jeg innser det. Det er mer r\'n\'b enn rock\'n\'roll her. Men hotellet var ett av få holdepunkt for meg da det sto på som verst inne i hodet mitt. Dette rommet var huset mitt i et halvt år. Jeg håper ikke at folk nå tror at jeg er et sånt parfymert tobakksmenneske . En slik taxfree-person . Tror du at de tenker det?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer