Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Sex er mye bedre edru

Ida Maria savner ikke den ville tida.

KLAR FOR MGP: Ida Maria Børli Sivertsen (33) er en av artistene som skal konkurrere under Melodi Grand Prix på lørdag. Etter å ha vært på fylla i ti år, måtte hun lære å kjenne seg selv igjen. Foto: Anita Arntzen
KLAR FOR MGP: Ida Maria Børli Sivertsen (33) er en av artistene som skal konkurrere under Melodi Grand Prix på lørdag. Etter å ha vært på fylla i ti år, måtte hun lære å kjenne seg selv igjen. Foto: Anita Arntzen Vis mer

(Dagbladet): - Jeg må bare sjekke om jeg husker teksten, sier MGP-aktuelle Ida Maria Børli Sivertsen (33), finner fram telefonen, flekker opp Spotify og synger av full hals til sin nye singel «Scandilove» så det nesten overdøver trafikken fra gata bak.

Bare noen minutter før satt hun i en rød sofa på Blå Kors i Oslo, og fortalte om utfordringene hun hadde som nyetablert artist for ti år siden. Hun slo gjennom som en bombe med sangen «Oh My God» i 2007, vant deretter en rekke priser og ble priset internasjonalt.

Åra etter turnerte hun over hele verden, men husker lite, for hun var så å si konstant full, utviklet scene- og kameraskrekk og slet psykisk.

Den største nedturen kom da hun fikk totalt jernteppe og brast i gråt under en konsert i 2009. Hun måtte avlyse sin planlagte USA-turné, la seg inn på en rehabiliteringsklinikk i Pennsylvania og ble der i ni måneder.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?