Sex, fyll og manuskripter

«X-Files»-stjernen David Duchovny er tilbake

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): TV-serien «X-Files», med David Duchovny i hovedrollen, var en av melkekuene til TV2 på nittitallet. Siden suksess-serien har det gått nedover med karrieren til Duchovny, men nå meldes det om retur til amerikanske og norske tv-skjermer.

TV2 har kjøpt rettighetene til Showtime-serien «Californication», der Duchovny spiller Hank Moody, en manusforfatter og alenepappa.Nakenhet

Serien, en svart komedie, følger Moody på hans vei mot grøfta, der han drikker, ligger rundt og generelt oppfører seg dårlig, mens han kjemper om å overleve som forfatter i Hollywood.

Flust med nakenhet er det visstnok også, så publikum, som en gang i tiden kåret Duchovny til en av planetens heteste menn, kan glede seg.

- Jeg syns det er spennende å spille en antihelt, en mann som til tross for sine feil, får publikum til å heie på ham, uttalte Duchovny til The Washington Post.

Ikke alene

I første omgang spilles det inn tolv episoder, og det er fremdeles usikkert hvorvidt TV2 vil sende serien de har kjøpt rettighetene til. Norsk sendetid kommer an på mottakelsen i USA, der første episode sendes i August.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer