Sex og blodig singelliv

Meg Ryan, Amerikas selveste «sweetheart», har farget sitt blonde hår mørkt og skrudd av smilet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  <>Les flere filmanmeldelser her!
 • FILM: Glimtet i øynene er skjult bak mørke solbriller. Både hun og den kjente kvalitetsfilmregissøren Jane Campion er kvinner som beveger seg farlig nær randen i den erotiske thrilleren «In the Cut».

  Bestselger

  Filmen, som er basert på Susanna Moores bestselger, handler om New Yorks underliv. Alt alminnelig gateliv - fra sykkelbud til shoppere - er liksom retusjert bort i dette mørke byportrettet. Her dreier alt seg om sex, gjerne farlig sex, slik man tilbys i strippeklubber og på skitne bartoaletter.

  Som en slags besøkende fra en sunnere verden beveger Frannie (Meg Ryan), en engelsklærer som samler på T-banedikt og rare slanguttrykk, seg omkring i sexslummen på nedre Manhattan.

  De nervøst hoppende bildene og det håndholdte kameraet indikerer at alt kanskje ikke er så strømlinjeformet inne i Frannies hode heller. Hun har blant annet et spesielt talent for å rote seg borti elskere med psykologiske profiler som lett kan forveksles med massemordere. Og hun har en elskovssyk halvsøster (Jennifer Jason Leigh) med leilighet over en sexklubb.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer