Sex og drag

En sexy italiensk diva, kona til Will Smith, og en dragdronning. Det er hva Keanu Reeves får å spille mot i «Matrix 2».

Etter måneder med løse rykter begynner skuespillerlista til «Matrix 2» å bli litt mer offisiell. Det er nå klart at både rapdronningen Aaliya og den italienske divaen Monica Belluci er på rollelista til «Matrix 2». Jada Pinkett Smith har lenge vært klar i rollen som Niobi. To nye navn er også klaret fra høyeste hold.

Harold Perrineau er et av navnene som er klar for en av tidenes oppfølger. Perrineau så vi sist som dragdronning i «Woman on Top» mot Penelope Cruz og mot Leonardo DiCaprio i «Romeo & Juliet». Et annet navn er Daniel Bernhardt mest kjent for sin rolle i tv-serien «Mortal Kombat» og sine kampsport-ferdigheter.

En vegg av stillhet

Brødrene Wachowski holder derimot tett om hva de to oppfølgerne skal handle om. I likhet med de tre «Ringenes Herre» filmene skal også de to siste «Matrix» filmene spilles inn samtidig. Den eneste detaljen de har avslørt er at kampsport-spesialisten Daniel Bernhardt skal spille den onde agenten Johnson.

Av skuespillerne fra den originale filmen får vi igjen se Keanu Reeves som Neo, Carrie-Anne Moss er fortsatt Trinity, Laurence Fisburn som Morpheus og Hugo Weaving gjentar rollen som den onde agent Smith.