Sex og moro

Det finnes fortsatt ting som det er for farlig å spøke med. Vi snakker om fotball. Men det kommer vi tilbake til. Først må vi nesten snakke om sexkjøpere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TV2s lørdagsdokumentar handlet om en rølpete gjeng på festlig besøk på strippeshow. Her skulle man ha det gøy mens simulerte samleiebevegelser og nakne rumper ble vist fram til kyndig vurdering - alt kryssklippet mot intervjuer av prostituerte i et utviklingsland. De solgte seg for tjue kroner til rike europeiske turister, gjerne førti år eldre enn dem. En norsk stripper fortalte om hvordan gjester kunne komme etterpå fordi de ville kjøpe sex. Ingen av sexkundene på strippeshowene hadde et sekunds betenkelighet med å gå på arrangementet: Jenter må da ha lov til å ha det litt moro.

Sexkjøperne i Gambia er kvinner som kjøper seg unge menn. Gjestene på Chippendales er kvinner i stim. Og stripperen som ble intervjuet er en norsk mann som rytmisk kler av seg for betaling.

Damenes aften

Mannlig stripping for kvinner er annerledes enn kvinnelig stripping for menn. Der jenter som stripper for menn er lugubert, nedverdigende og gammeldags, skal mannlig stripping for kvinner være småfrekt og frigjørende. Sannsynligvis like frekt og frigjørende som en tur til vovede Paris var for Christianias menn en gang for hundre år siden eller så.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer