Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Sex-og-samliv-rocker fremdeles i sitt ess

Whitesnake lever i beste velgående.

SNART PENSJONIST: David Coverdale fyller 60 i september, men den aldrende rockeren har fortsatt mye å gå på. Foto: REUTERS/Arben Celi (ALBANIA)
SNART PENSJONIST: David Coverdale fyller 60 i september, men den aldrende rockeren har fortsatt mye å gå på. Foto: REUTERS/Arben Celi (ALBANIA) Vis mer

ALBUM: Sex-og-samliv-rocker David Coverdale nærmer seg pensjonsalder med stormskritt. Det har likevel ikke tatt brunsten fra engelskmannen. «I want some love and I want it now», forkynner han i åpningslåten «Steal Your Heart Away», mens gitarene mesker seg i lekre sørstatsrockeriff.

Man kan selvsagt diskutere problemer som, har vi hørt det før? Har han ikke vært i hakket vassere vokalform tidligere. Joda, man kan svare ja på alle slike spørsmål.

image: Sex-og-samliv-rocker fremdeles i sitt ess

Men det er ikke det dette handler om. Her dreier deg som en av rockens største sangere som fremdeles byr på seg selv på en overbevisende og vital måte.

Folk elsker Whitesnake for sine suggererende riff, småsleske vendinger, store trommegroover og myke ballader. Det finner man nok av på «Forevermore», selv om det selvsagt ikke er alt som glimrer med like stor intensitet lenger.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media