«Sex og singelliv»-kaos i London

Strengt hemmelighold i forkant av kveldens verdenspremiere.

(Dagbladet.no): Hundrevis av ivrige «Sex og singelliv»-fans beleiret i ettermiddagstimene Leicester Square i London, i anledning mandagens verdenspremiere av filmen basert på suksesserien.


Tilhengere har måttet vente i fire lange år på å få se filmen, som fortsetter hvor serien - som gikk mellom 1999 og 2004 - slapp.

Dermed får vi videre følge de fire karrierekvinnene videre på jakta etter kjærlighet, mening og barn i storbyen New York, men noe detaljert plott er ikke avslørt i forkant av kveldens verdenspremiere.

Hemmeligholdet rundt filmen er så strengt, at skuespillerne i forkant av visninga vil holde en appell til de 1700 i publikum om at de ikke må avsløre handlinga for noen, melder Daily Telegraph.


- Filmen er om tilgivelse og det å forfølge kjærlighet på en måte som er ekte og meningsfull, har Sarah Jessica Parker, som spiller rollefiguren «Carrie», tidligere sagt.

Ifølge BBC ble det i kveld knyttet meget stor forventning blant de frammøtte til hva hovedrolleinnehaverne Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis og Cynthia Nixon skulle ha på seg mens de gikk den røde løperen.

Som bildene viser endte det i konservative farger som rødt og svart, bortsett fra Parker som gikk våren og filmen i møte med limegrønt og en høy, blomstrete hatt med sommerfugler av ukjent art.

Det er først 27. mai, 17 dager etter premieren i Tyskland, at filmen har premiere i New York - noe som selvsagt har skapt diskusjon da handlinga i aller høyeste grad er satt i den amerikanske byen.

Norske fans må derimot vente helt til 6. juni for å se «Sex og singelliv» på en kino her til lands.

«Sex og singelliv»-kaos i London
GRØNN: Sarah Jessica Parker ankom den røde løperen i kveldens høyeste hatt.