Sex og tenåringsliv

Nå kommer bøkene om den unge Carrie Bradshaw.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Onsdag meldte forlaget HarperCollins at de har inngått avtale om å gi ut to tenåringsromaner av «Sex og singelliv»-forfatter Candace Bushnell, rapporterer nyhetsbyrået AP.


Bøkene, «The Carrie Diaries», skal ta for seg Carrie Bradshaws gymnastid, med fokus på «vennskap, romanser og hvordan hun fant drømmen om å bli forfatter», heter det i pressemeldingen.

Den første boka skal etter planen komme ut i 2010 på HarperCollins\' etikett Balzer & Bray.

- Vi er utrolig opprømte. Tenåringene er rabiate fans av den opprinnelige boka og tv-serien. Jeg kan simpelthen ikke vente på å se hva som skjer når Candace vender det skarpe blikket for sosial kommentar mot gymnasjungelen, sier Alessandra Balzer fra Balzer & Bray, til Yahoo News.

Ann-Janine Murtagh, ansvarlig for HarperCollins\' barnebøker i Storbritannia, stemmer i koret:


- Jeg er henrykt over å få gi ut disse to fantastiske titlene i her i Storbritannia, hvor Carrie Bradshaw har en så lojal fanskare allerede. Jeg er sikker på at Candace vil gi oss et uimotståelig innblikk i Carrie Bradshaws tidlige håp og drømmer og skape historer som garantert får universell appell.

Men den som tror vi får møte en usikker og tafatt ungdoms-Carrie tar feil.


- Jeg har alltid vært interessert i å utforske tenårene hennes. Gymnasutgaven av Carrie fulgte ikke etter flokken, hun ledet den. Det var da hun begynte å observere og kommentere det sosiale livet, forteller Bushnell selv via agenten sin.

SOM VOKSEN: Sarah Jessica Parker har spilt Carrie Bradshaw både på tv og film. Mon tro hvem som kan gi den unge utgaven liv, skulle de nye bøkene også omarbeides for lerretet? Foto: STELLA PICTURES
SOM VOKSEN: Sarah Jessica Parker har spilt Carrie Bradshaw både på tv og film. Mon tro hvem som kan gi den unge utgaven liv, skulle de nye bøkene også omarbeides for lerretet? Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Bushnells femte roman, «One Fifth Avenue», kommer ut senere denne måneden.

Sex og tenåringsliv

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer