Sex og tenåringsliv

Nå kommer bøkene om den unge Carrie Bradshaw.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Onsdag meldte forlaget HarperCollins at de har inngått avtale om å gi ut to tenåringsromaner av «Sex og singelliv»-forfatter Candace Bushnell, rapporterer nyhetsbyrået AP.

Bøkene, «The Carrie Diaries», skal ta for seg Carrie Bradshaws gymnastid, med fokus på «vennskap, romanser og hvordan hun fant drømmen om å bli forfatter», heter det i pressemeldingen.

Den første boka skal etter planen komme ut i 2010 på HarperCollins\' etikett Balzer & Bray.

- Vi er utrolig opprømte. Tenåringene er rabiate fans av den opprinnelige boka og tv-serien. Jeg kan simpelthen ikke vente på å se hva som skjer når Candace vender det skarpe blikket for sosial kommentar mot gymnasjungelen, sier Alessandra Balzer fra Balzer & Bray, til Yahoo News.

Ann-Janine Murtagh, ansvarlig for HarperCollins\' barnebøker i Storbritannia, stemmer i koret:

- Jeg er henrykt over å få gi ut disse to fantastiske titlene i her i Storbritannia, hvor Carrie Bradshaw har en så lojal fanskare allerede. Jeg er sikker på at Candace vil gi oss et uimotståelig innblikk i Carrie Bradshaws tidlige håp og drømmer og skape historer som garantert får universell appell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer