Sex og vold i lesekampanje

«Jeg kan ikke forestille meg at en tolvåring i dagens samfunn kan gå én eneste dag uten minst tre opplevelser av noe som «kan tolkes til å ha seksuelle referanser». Det er ikke ungene som har problemer med dette; det er de voksne.

Jb

«Sitat fra NRK nyheter: «Jeg får et glimt av ordførerens ståpikk, og kjenner hånda hans begynne å rive i shortsen min». Det er nok litt mer enn bare «kan tolkes til å ha seksuelle referanser». Men er prinsipielt enig med deg, selv om vi kanskje ikke skal fore 12-åringer med voldtektsskildringer.

a-jay



«Så du synes ikke at vi skal gjøre vårt beste for å utsette denne eksponeringen så lenge det lar seg gjøre? Vi skal eksponere dem for sex, vold og skrekk MED STATSSTØTTE?

Dr. Strangelove



«Gjør vi seksualitet fullstendig tabu for barn og unge, vet vi hvor de går for å lære om sex og sånn. Og porno er ikke akkurat kjent for å gi et realistisk bilde av sex...

a-jay



«Etter det som skjedde i Finnland er det idiotisk med slikt innslag både i media og særlig i skolen.

Foreldre! Det er lov å protestere, og å nekte deres barn å måtte se og lese slikt tøv.

Sam Ba



«Så det er greit så lenge denne type virkemidler brukes for å selge filmer, spill, klær, telefoner, junk-mat og annet, men ikke når det brukes for å selge interesse for lesing? Drøyt selektivt engasjement fra foresatte.

Rma