Sex-ros til «Trekant»

Kringkastingsrådet roser den omstridte tv-serien.

APPLAUS: Kringkastingsrådet applauderer sexserien «Trekant» på NRK3 og trioen Pia Dailey Christoffersen (til høyre), Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
APPLAUS: Kringkastingsrådet applauderer sexserien «Trekant» på NRK3 og trioen Pia Dailey Christoffersen (til høyre), Thomas Albertsen Dahlen og Marie Kinge. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRKs omstridte sexprogram «Trekant» får ros i Kringkastingsrådet.

I stedet for å fordømme serien, som er blitt den største suksessen for NRK3 noensinne, oppfordrer Kringkastingsrådet at kanalen kommer med en oppfølger.

- Vi fikk ros og ikke ris, sier Håkon Moslet, redaksjonssjef i NRK Ung.

8000 reaksjoner Det var knyttet stor spenning til Kringkastingsrådsmøtet i dag, torsdag.

- Det er kommet inn over 8000 reaksjoner på programserien. Kritikken har vært massiv, sier Moslet, som selv var til stede på rådsmøtet for å redegjøre for «Trekant».

Rådsmedlemmene fikk ført en kort gjennomgang av serien med glimt fra de fire første episodene. Deretter snakket Moslet om beveggrunnene for å lage serien.

Får ros - Vår jobb i NRK Ung er å lage programmer med innhold for unge mennesker i alderen 13 - 29 år, en gruppe som i mindre grad bruker NRK.

Da redegjørelsen var over, kom rådet med positive tilbakemeldinger. Ikke minst på grunn av humoren og den avvæpnende stilen på serien.

- Ungdomsredaksjonen skal ha ros for å ha satt ungdom og sex på dagsorden, sier nestleder i Kringkastingsrådet, Sylfest Lomheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer