Sex-sjikanerte den svenske kongefamilien

Turboneger fornærmet den svenske kongefamilien på det groveste foran 1 500 fans i fullstappede Arenan i Stockholm i går kveld.

-  Hvorfor? Fordi det er 100 år siden unionsoppløsningen - og fordi vi ikke liker monarki. Ihvertfall ikke det svenske monarkiet. Vi har et stort problem med den svenske kongefamilien. De er tilbakestående og ufrivillig morsomme. Vi liker ikke at slike mennesker kan ha så mye makt i 2005, sa Happy-Tom til Dagbladet i natt - bare minutter etter den famøse konserten.

-  Hvordan tror dere den svenske kongefamilien reagerer?

-  Jeg tror de er for dumme til å registrere det, sa vokalist Hank von Helvete.

Konserten i går var knapt begynt da frontfiguren fortalte en historie som viste seg å være spekket med snuskete detaljer.

Han fortalte Stockholms-publikummet at Turboenegers Happy-Tom og Euroboy har et slags teater hjemme i Norge. En dag kommer en svensk familie - bestående av en mamma, en pappa, to døtre, en sønn og en hund - til teateret i limousin, og ber om å bli ansatt. Turbo-gutta vegrer seg, men lar dem til slutt få en sjanse. Med Happy-Tom og Euroboy som Idol-dommere, leverer familien et show som inkluderer de fleste former for pervers sex.

-  Wow, det var litt av et show. Hva heter dere? spør de to medlemmene av Turboneger.-  Vi kallar oss den svenske kungfamiljen! svarer familiens overhode, til hemningsløs jubel fra publikum.

Etterpå fyrte Happy-Tom av følgende salve om kronprinsesse Victoria:

-  Det eneste positive jeg kan si, er at hun likner Jay Leno. De har samme gigantiske hake.

- VICTORIA LIGNER PÅ JAY LENO! Turboneger fornærmet den svenske kongefamilien under en konsert i Stockholm i går. Foto: SCANPIX
- VICTORIA LIGNER PÅ JAY LENO! Turboneger fornærmet den svenske kongefamilien under en konsert i Stockholm i går. Foto: SCANPIX Vis mer

Infosjef Anne-Christine Jernberg ved det svenske slott kaller Turbonegers historie sjeldent usmakelig, og sier hun aldri har opplevd maken.

Også Expressen omtaler saken i dag.