Sex-sjokket går verden rundt

Sjokkerer i USA, Australia og Storbritannia også.

QUART (Dagbladet.no): Washington Times skriver at publikummere i alle aldre fikk se mer enn de forventet da to miljøvernere hadde sex på scenen.

Den amerikanske avisa skriver videre at politikere er forbanna og vil ha live-pulingen anmeldt. Washington Times har også fått med seg av Quart-ledelsen er sjokkert, at The Cumshots er kjent for ville konserter og at det unge paret samler inn penger til regnfondet ved hjelp av en pornoside på nettet.

MTV Europe sendte i dag et innslag fra regnskogsaken i sin nyhetssending, men manglet bildene av Leona og Tommy mens de hadde samleie på scenen under Cumshots-konserten for to dager siden.

Bilder mangler det ikke i britiske Ananova, som har sladdet underlivet til de to. Under overskriften ?Couple had sex during rock festival? har nettstedet også sladdet navnet på nettstedet til paret, Fuck egner seg ikke i britiske medier.

Også i Australia har News.com rapportert om bota på 2031 australske dollar.

ABC slår opp at Tommy Hol Ellingsen og Leona Johansson nekter å betale bota de fikk etter sitt sex-stunt. Nettstedet skriver videre at parets puling på scenen førte til oppslag i alle store norske medier. Sex på offentlig sted er ulovlig i Norge, og derfor har paret og de fem medlemmene av The Cumshots har fått 10 000 kroner i bot.

I Sør-Afrika melder Independent vittig nok ?More rolling than rocking at this festival?. De har døpt organisasjonen til de to Shag for the Forest, åpenbart mer spiselig enn ordet fuck.

GÅR VERDEN RUNDT: </B> Sex for regnskogen er en ny vri. Nyheten om Leona Johansson og Tommy Hol Ellingsen går verden rundt.
Leona Johansson og Tommy Hol Ellingsen