Sex, sol og rock'n'roll

Marilyn Manson og mange med ham har avlyst, men det går likevel mot en Quart-uke fylt av sol, synd og rock'n'roll i skjærgården. Mens andre festivaler sliter, har Quart-festivalen opplevd rekordsalg av billetter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Avlysningene har rammet Quart-festivalen knallhardt de siste ukene, men det har ikke rammet billettsalget. I løpet av helga passerte festivalen 15 000 solgte.

- Vi har aldri tidligere solgt flere billetter på forhånd. Dette er til og med bedre enn i 1996 da Nick Cave var vårt store trekkplaster, forteller Pål Hetland i festivalledelsen.

Attraktive

Dette står i kontrast til andre rockefestivaler som sliter med publikumsinteressen. Kalvøya har ennå ikke klart å stable en festival på beina i år, Roskilde har ikke solgt færre billetter på mange år og festivaler i England og Sverige er blitt nødt til å avlyse på grunn av laber interesse.

- Forhåpentligvis betyr dette at vi endelig har klart å innarbeide oss hos publikum. For mange musikkinteresserte tror jeg vi begynner å bli vel så attraktive som Roskilde, fastslår Hetland. Quart begynner også å få et noe bedre fotfeste på hjemmebane. Tidligere har mange av sørlandsbyens besteborgere dømt festivalen nord og ned, men i år klarte ikke engang den nå avlyste satan-rockeren Marilyn Manson å vekke de helt store reaksjonene. Så er det kanskje også greit at enkelte festivaldeltakere ynder å bedrive sine helt private festivalaktiviteter i skjærgården...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer