Sex-symbol stakk av

Politiet tror skuespiller og sex-symbol Halle Berry stakk fra åstedet etter en bilkollisjon. Nå risikrerer hun å bli tiltalt.

Politiet i Los Angeles mener Berry satt bak rattet i en bil som var leid i hennes navn. Onsdag i forrige uke var denne bilen involvert i en trafikkulykke der en kvinne ble skadet. Politiet mener skuespillerinnen kjørte på rødt lys på kjente Sunset Bouleward i West Hollywood.

Måtte sy

I følge Mr. Showbiz skal en av Halle Berrys talsmenn ha sagt at hun måtte sy 15-20 sting i pannen etter ulykken. Kvinnen i den andre bilen fikk bruddskader i kollisjonen, men Berry tok seg altså ike bryet med å sjekke kvinnens tilstand før hun forlot åstedet.

- Halle tar situasjonen svært alvorlig. Hun er spesielt bekymret over å høre at flere enn henne selv ble skadet i ulykken, sier Berrys talsmenn til Mr. Showbiz.

Sheriffen i Los Angeles reiste i går en offentlig anklage mot Berry. Nå er det opp til aktor å avgjøre om skuespillerinnen skal tiltales for å ha kjørt på rødt lys, og å forlate åstedet før hun undersøkte tilstanden til personene i den andre involverte bilen.

Foto: SCANPIX